Atief Autoservice is weer open!

Per 1 oktober 2018 is Actief Autoservice weer open en kunt u weer terecht voor al uw reparatie, APK en onderhoud.

Adres:
Actief Autoservice
Daumierstraat 18
5623EV Eindhoven

Vakantie check bij Actief Autogarage Eindhoven!

Autovakantie gepland en benieuwd wat u moet doen?

Waar u niet op zit te wachten is stress op de dag dat u met autovakantie gaat omdat u niet weet welke regels in elke land geldt? Met de autovakantie checklist van Generali is dat niet meer nodig. Deze checklist is zó compleet dat het onwaarschijnlijk lijkt dat u nog iets over het hoofd ziet. Print hem uit, vink weg wat u heeft ingepakt en u kunt met een gerust hart op vakantie!

Naast een een goede voorbereiding van wat u moet meenemen is een zomercheck/vakantie check bij uw auto geen overbodige luxe en het kan u een hoop stress en frustraties voorkomen. Actief autogarage Eindhoven biedt de zomercheck voor €19,50 aan en is zelfs gratis in combinatie van een onderhoudsbeurt. Met de vakantiecheck van autogarage Eindhoven weet u precies wat u moet doen voordat u op vakantie gaat. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak!

Tijd voor zomerbanden!

Zomerbanden Eindhoven

Tijd om de zomerbanden tevoorschijn te halen!

De lente is begonnen en bij hogere temperaturen slijt het profiel van uw winterbanden als sneeuw voor de zon. Laat daarom snel uw winterbanden omruilen voor zomerbanden. Bij Actief Autoservice Eindhoven koppelen wij een uitstekend advies aan betaalbare banden én een comfortabele service.

Veilig en comfortabel

De sneeuw maakt plaats voor de zon. Het wegdek warmt heerlijk op en u bent al bezig met uw vakantieplanning. Bij temperaturen boven 7 graden bieden zomerbanden meer grip en dus een kortere remweg. Daarmee heeft u in de zomerperiode een extra veilig en comfortabel gevoel. Wij kunnen u adviseren over de juiste banden voor uw auto. Bij ons heeft u beste zomerbanden Eindhoven voor betaalbare prijs.

Afspraak maken?

Maak vandaag nog een afspraak voor de wissel van uw banden. Bel ons via 040 750 58 97 of klik hier om direct gemakkelijk een afspraak in te plannen. Dan zorgen wij ervoor dat u in het voorjaar en de zomer veilig op weg kunt.

Scherpe all-in tarieven

Zijn uw (zomer)banden aan vervanging toe? Zomerbanden kopen kan bij ons in combinatie met een leuke zomerbanden actie. Bel of mail ons voor scherpe banden prijzen.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen zomerbanden. U kunt ook kiezen om uw bandenwissel in combinatie met een onderhoudsbeurt of een APK doen, zo bent u voordelig en snel klaar voor de zomer. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op!

Actief Autoservice Eindhoven

Waar je op moet letten bij een autogarage

Vaak krijgen we van klanten verhalen over hun slechte ervaring met andere garages, daarom hebben we hier een aantal punten opgesteld waar u op moet letten bij een autogarage.

  • “Nou ik zou als ik u was hier geen meter meer mee rijden” Bangmakerij! Kan best waar zijn, maar vraag verder wat er aan de hand is. Laat de desbetreffende persoon jouw laten zien wat het probleem is.
  • Bekijk waar de garage bij aan is gesloten – Verschillende certificaten of labels die de garage uithangt. RDW is een belangrijke als het gaat over APK en kenteken gerelateerde zaken. BOVAG voor aankoop en FOCWA voor autoschadeherstel of glasherstel zijn bekende. Dit houd niet altijd in dat dan ook de garage te vertrouwen is! Wees kritisch. Kijk hierbij ook voor de actuele certificaten.  Een certificaat kan ook al lang verlopen zijn… Veel garages werken namelijk als een tussen persoon en brengen hun klusjes dan weer ergens anders, u snapt wel dan u dan eigenlijk te veel betaald 😉 Ga dus voor een APK naar een garage waar een RDW certificaat op de deur hangt en niet alleen een APK bordje.
  • Controleer voor dat u langs gaat altijd eerst de beoordelingen (reviews) die een garage heeft gehad.
  • Controleer altijd eerst even de garage als je er toch bent. Check: apparatuur goed onderhouden, smerige vloer, versleten banden in de werkplaats, lege olie blikken. Als een garage niet goed met zijn eigen spullen omgaat wat verwacht dat ze met uw auto gaan doen.
  • Controleer altijd of alles wat verteld is ook vervangen en gemaakt en ook of het op juiste manier zijn gedaan. Veel garages plaatsen tweedehandse onderdelen en vertellen dat het om nieuw onderdeel gaat.
  • Motor problemen? Controleer altijd of een garage goede diagnose apparatuur heeft. Een garage dat meld dat die dat helemaal niet nodig heeft is verdacht… tegenwoordig zijn de motoren veel complexer geworden.
  • Second opinion? Vertel het tweede bedrijf nooit wat de eerste allemaal gevonden heeft (of juist niet). Je beinvloedt iemand en die gaat naar je hand praten.
  • Het is nooit oké dat je ‘check engine’ lampje altijd brand! Het is echt niet een kapotte verbinding een computer error of een losse tankdop!
  • Vraag bij het ‘Dit-hebben-we-gevonden-en-dit-gaat-het-kosten’ belletje ALTIJD wet echt noodzakelijk is en wat nog even kan wachten. Garages proberen vaak alles heel belangrijk te maken. Betrouwbare garage vertellen meestal direct wat echt moet en wat kan wachten tot de volgende beurt.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op!

Bron:bestegarage.nl

Hallo Eindhoven!

Welkom bij Actief autoservice. Actief is een autogarage in Eindhoven waar u zonder afspraak terecht kan voor al uw reparatie onderhoud en APK. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1.