Auto reparatie Eindhoven

Sterk in elke merk

Auto reparatie Eindhoven – Actief Autoservice

Reparatie aan auto

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Actief Autoservice Eindhoven aan het beste adres. Wij repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Actief Autoservice maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn bij een auto reparatie. Bovendien zorgt Actief Autoservice ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de vakkennis en ervaring van de 1e klas monteurs weet u zeker dat uw auto bij Actief Autoservice  in de beste handen is.

Onderdelen

Actief Autoservice monteert bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken wij monteren, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Bent u dan toch toe aan reparatie van uw auto, dan kunt u bij ons van te voren een vrijblijvende offerte opvragen zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. Denk hierbij aan bv. het repareren van een stuk gelopen motor, versnellingsbak of koppeling.

Wij beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur zodat wij eventuele foutcodes kunnen uitlezen en effectief te werk kunnen gaan.