APK Eindhoven

APK zonder afspraak Eindhoven

Algemene Periodieke Keuring Eindhoven (APK Eindhoven)

Kies voor een apk-keuring bij Actief Autoservice (APK Eindhoven) en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Actief Autoservice (APK Eindhoven) verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak!

Wat is een apk-keuring?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door uw Vakgarage blijft slim.

Uw apk-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden! Verloopt de APK van uw personenauto? Dan krijgt u automatisch een boete van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). U ontvangt deze verkeersboete ook als uw auto niet op de openbare weg rijdt.

Nooit meer de apk-keuring vergeten!

Lastig om te onthouden wanneer het weer tijd is voor een apk-keuring? Maak dan gebruik van apk-reminder. U ontvangt automatisch een herinnering wanneer het tijd is om een afspraak te maken voor uw apk-keuring.

Gratis APK-keuring?

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk-keuring bij Actief Autoservice (APK Eindhoven) vaak met een beurt worden gecombineerd. Aantrekkelijk, want bij een beurt door Actief Autoservice voeren wij de apk-keuring gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!

APK Eindhoven: betrouwbare, goedkope apk-keuring

Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat Actief Autoservice u biedt. Actief Autoservice (APK Eindhoven) is RDW-erkend. We werken met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Bij ons kunt u zonder afspraak terecht voor APK. Wilt u sneller worden geholpen zonder te wachten, plan hier een afspraak in of neem contact met ons op!

APK Eindhoven prijzen:

Diensten Voor benzine Voor diesel
APK €34,95 €44,95
APK met kleine onderhoudsbeurt €85,00 v.a €85,00 v.a
APK met grote onderhoudsbeurt €185,00 v.a €185,00 v.a
Uitgebreide check/100 puntencheck €70,00 v.a €70,00 v.a
Uitgebreide check/100 puntencheck en APK €119,95 v.a €119,95 v.a
Uitgebreide check/100 puntencheck met APK en banden monteren €194,99 v.a €194,99 v.a