Atief Autoservice is weer open!

Per 1 oktober 2018 is Actief Autoservice weer open en kunt u weer terecht voor al uw reparatie, APK en onderhoud.

Adres:
Actief Autoservice
Daumierstraat 18
5623EV Eindhoven

STELLING: ‘Ik blijf deze winter op zomerbanden rijden’

Winterbanden monteren bij Actief Autoservice

Blijf jij deze winter op zomerbanden rijden?

Het wordt langzaam weer wat kouder. Daardoor gaat het ook weer wat vaker vriezen. De afgelopen winters waren zacht. Het sneeuwde nauwelijks met als gevolg dat veel winterbanden eigenlijk onnodig werden gemonteerd.

Voorspellen hoe de winter wordt, kan niemand. Zelfs de beste weerman of –vrouw niet. Het is daardoor lastig om te bepalen wanneer het monteren van winterbanden het beste is en wel effect heeft. De bandenbranche adviseert nu al om winterbanden te laten monteren zodat je zeker bent van voldoende grip. Veilig Verkeer Nederland (VVN) liet eerder al weten dat de meeste Nederlandse automobilisten de montage of aanschaf van winterbanden uitstellen. Waar men wel rekening mee moet houden is dat in sommige landen winterbanden verplicht zijn en dat je een forse bekeuring kan krijgen bij een controle.

Ga jij dit jaar ook op winterbanden rijden of blijf je deze zomer gewoon op zomerbanden rijden? Wil je toch veilig op weg dan raden we aan om op tijd je banden vervangen. Wil je afspraak maken hiervoor, gebruik onze online afspraak pagina of neem contact met ons op!

Huidige kentekenreeks loopt op z’n einde

Huidige kentekenreeks loopt op z’n einde

Autowereld

500 vs 500X

We durven te wedden dat het aantal componenten dat de 500 en 500X samen delen op een hand te tellen is.

Autowereld